Oldalak

2013. április 30., kedd

Jó reggel!

És IGEN! Ki a reggel hőse, na ki? Hát én! :D Reggel 6-kor mint valami hattori hanzo hasított az agyamba az ébresztő csörgése, egy fél szundi pihenést még adtam magamnak, aztán kikeltem! Gyors fogmosás, a kikészített futócuccot felkaptam, másfél pohár vizet megittam plusz betoltam egy fél müzliszeletet, aztán irány az utca! Nagyon nagyon szeretem ezt a reggeli időt, a kellemes hűvös (még), lágy szellő, ébredező környék, illatozó orgonabokrok.. és a fülemben már dübörög a zene.. Bemelegítés után elindultam egy kis körre (2,7km) + 2x100 m sprintre. Több nem ment, azért annyira sokat nem aludtam, de megpróbálok többször lemenni reggel, ahogy tavaly ilyenkor.. mert iszonyatosan élvezem, és ez a lényeg! :)
Az időjárásnak meg üzenem, h baxxa meg, mert az összes nyári ruhámat kifogytam és nem tudok mit felvenni!!!! A tavaszi ruhatáram az már úgy-ahogy alakul, de a nyárival még sehogyse állok:)
Futás után jól megérdemelt zuhi, aztán megfőztem az ebédet (csirke gyros fűszerrel megsütve + tzatziki + friss paradicsom). A túrós süti zseniálisan finom lett, ráadásul tele fehérjével és kevés lassú szénhidráttal, szóval abszolút ideális azt kell, hogy mondjam :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm!