Oldalak

2013. május 18., szombat

Coca Cola testébresztő 6 km :))

Még friss az élmény, úgyhogy gyorsan leírom!
Nagyon-nagyon jó volt!!!! :)
Honnan is kezdjem... Talán a felkészülésemnél. Vagyis inkább a felkészülésem hiányánál :D Legutoljára szerdán futottam és nagyon rosszul ment. Amúgy a kondijaimat szoktam pörgősebb hiitekkel kezdeni, de nagyjából ennyi. Ja, a tegnapi estém az nagyon stresszesre sikeredett ráadásul, sztk-s alkalmazottakkal vitatkozni, epic. Magyar egészségügy. Csak be ne kerüljön az ember. Aztán még pörgött ezen az agyam. Gondoltam is, hogy jó lesz egy ilyen kis kikapcsolódás, mint ez a futás. A kitűzött előzetes cél 42 perc volt.
Délelőtt vásárlós-rohangálós programom volt, ebédre összedobtam egy fincsi lazacos tésztát, aztán ledőltem egy órára aludni. Összekaptam magam, odamentem a helyszínre, felvettem a rajtszámom. A rajtszámomon amúgy eredetileg 2-es rajtzóna szerepelt, de jeleztem, hogy jó lesz nekem az a 4-es is :D Most jobban sikerült a cuccaim összerakása, az mp3 is remekül működött:) Mondjuk majdnem elhagytam a fülhallgatómról a kis műanyag bizbaszt, de megtaláltam szerencsére. Kijött drukkolni a családom, pont össze is futottunk még a verseny előtt is :) Tök jó volt. 10-15p átmozgatást végeztem bemelegítés gyanánt. Aztán beálltam a rajthoz. Az idő nem is lehetett volna ennél jobb: napsütés, de árnyék is, kellemes 25 fok, lágy szellők, minden adott volt.
Iszonyú jó volt a hangulat, aztán ahogy áthaladtunk a rajtvonalon, futott rajtam a hideg olyan jó érzés volt a tömeggel együtt futni :) Igazi boldogságérzés :) Jól belekezdtem amúgy az elején, 7 perc alatti kilométert futottam. Aztán a 2-es tábláról valahogy lemaradtam, de az idő alapján tudtam, hogy már túljutottunk rajta. Aztán jött a 3. kilométer, ott picit kezdett nehéz lenni, de akkor a Kós Károly sétányos fordító felé összepacsiztam pár emberrel :) Ettől mindig jó kedvem lesz. Meg próbáltam befelé figyelni jobban, bár amikor a Vajdahunyad vára mellé értünk nehéz volt, mert olyan paprikás krumpli illat terjengett, hogy majdnem dobtam egy hátast :D Futás közben az erős illatoktól teljesen kész vagyok (parfüm bleehhhh). Aztán  a Hősök terénél pont kanyarodott egy esküvői menet, cukik voltak, láttam a menyasszonyt is :) Dudáltak, mi meg tapsoltunk és integettünk :)) Aztán a 3. kilométert elhagyva már nagyon érett a frissítés gondolata, picit melegem volt, meg hát azok a rohadt emelkedők :) Azt hiszem 3,5 km után, már szinte 4 km-nél volt a frissítő. Utána meg még egy emelkedő az 5. km felé közeledve. Az volt azt hiszem az egyik legnehezebb része, de fülemben a Highway to hell szólt, ami sokat dobott a helyzetemen :)) Aztán az 5. km után már úgy is mindegy alapon, szerencsére az előtte megmászott emelkedőn immáron lefelé lehetett futni. Igyekeztem visszanyerni a sebességem, visszatettem a Highway to hellt és erre futottam be a célba, még egy cuki kis hajrára is futotta! :D Majdnem meghaltam LOL. Aztán átvettük az érmet, ami szerintem csodaszép! Elvileg háromszög alakú, piros érem járt volna, de az elfogyott (ezt hogy sikerült megszervezniük, azt nem tudom :D), de amit én kaptam szerintem még szebb mint az a piros :P

És az eredményem? 41:55!!! Ez minden várakozásomat felülmúlta! Nagyon boldog vagyok tőle :)
Jó volt ez a verseny, mert nagyon közönségbarát volt, ha jól emlékszem, akkor vagy 3-4x is találkoztam a családommal meg egy barátnőmmel menet közben :)
A cél után rögtön kaptam a kezembe szórólapot, hogy június 2-án is lesz verseny :D De az az időpont sajnos nem jó nekem, úgyhogy egy darabig marad a sima futás :)
A végén volt még egy vicces dolog, a versenyközpontban bementem a női wc-be, és mire végeztem már férfi wc volt :P Máskor talán mielőtt leszedik a női feliratot egy férfi wc-ről megkérdezhetnék, hogy vannak-e még bent hölgyek :P Eheheheh
A futás jutalma egy balkán burger meg egy fröccs volt a Kertemben :D szeretek versenyre járni :D
Köszi a drukkolást <3

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok, Manóka!
    Aki egyszer elkezd versenyezni, utána nem akarja abbahagyni! :)

    VálaszTörlés

Köszönöm!