Oldalak

2013. június 24., hétfő

Ez is, az is

No, az elmúlt 3 napban volt ám minden. Valahogy mindig úgy alakult, hogy a rosszat követte valami jó. Pölö, pénteken megadta magát a kocsi bal első ajtaja (nem lehetett bezárni), irány a szerelő. Mikor máskor, persze este 6 után, amikor már sehol senki nem volt nyitva és amúgy is mindenhonnan azt a reakciót kaptam vissza, hogy ő miért és mennyire NEM akar/tud segíteni. Utálom ezt a hozzáállást, ahelyett, hogy azt kommunikálnák, hogy miként tudnának segíteni, mindenki csak hárított.. szép. Akiket végül sikerült találni  (autómentő házaspár) viszont kedvesek voltak, készségesek, még beszélgettünk is, aztán még a kertjükből kaptam rózsát is :D Cukik. Este meg helyi program volt a ház mellett, úgyhogy levonultam csiniben egy pohár fröccsel és lazítottam. Jól esett. Amúgy volt még aznap egy sikertelen kísérletem fürdőruhát venni. Továbbra sem értem, hogy mi értelme van s/m/l méret szerint osztályozni a bikiniket. Könyörgöm, melltartót se így vesz az ember, hanem pontos méret alapján. Hiába lenne jó nekem az "s" hátméretben, ha másként meg nagyon kicsi.. annyira béna a bikini ipar. Ami meg papíron jó lett volna méretben, az meg mégse volt jó, mert borzalmas fazon volt. Úgyhogy egyelőre parkolópálya ez a bikini vásárlás, lehet, hogy marad a net... Tavaly jót sikerült vennem az ebayről.
Szombaton piacoztam, aztán itthon meg a mélyhűtő adta meg magát, úgyhogy azzal sz..tam :D 40 fokban hűtőt leengedni meg pakolni, tiszta élvezet, másra se vágytam :-/. Délután apum szülinapozása volt a program. Az, hogy miket kajáltam egész nap, na hagyjuk. Nagyjából csak szénhidrátot meg max zsírt :D hurrááá.. semmi normál étvágyam nem volt :(
Vasárnap elbicikliztem a kondiba, tartottam egy mell-váll-has napot, jól esett. Délben ebédfőzés, délután pihi, egy rövidke szundi, aztán este elmentem a jógafesztiválra a Városligetbe csípőnyitó órára, aúúú :) Nem volt rossz!! Az idő nagyon jó volt, lágy szellő, kellemes meleg, tökéletes nyáreste. Pihentető volt. A Szaftban lecsúszott egy fél lángos ;) aztán hazabicóztam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm!