Oldalak

2013. július 1., hétfő

Visszatértem :)

No, jól eltűntem az elmúlt pár napban, de most már itt vagyok újra :) Múlt héten bicikliztem sokat, kondiban csak egyszer voltam
Csütörtök óta csapat(le)építésen voltam, utána pihentünk a hétvégén, csatangoltunk egyet a Balaton-felvidéken. Kajaszempontból lazulás volt, ettem minden földi jót :) Megkóstoltam a káptalantóti piac legfinomabb diótortáját és ettem fincsi tepertős kenyeret. Meg megfőztük a világ legfinomabb lecsóját uhh.. Jól esett ez a pár nap mit ne mondjak :) Igen jó visszajelzés és nagyon felszabadító érzés számomra, hogy gond nélkül tudok végigtáncolni-ugrálni egy egész estét :D Meg a hétvégén gond nélkül feljutottam a hegyesdi várhegyre, aminek a tetejéről olyan panoráma nyílik, hogy az állam is leesett. Balaton-felvidék (Taliándörögd, Kapolcs), Káli-medence (Kékkút, Kővágóörs, Szentbékkálla) <3 fantasztikusak. Sétáltunk nagyokat Taliándörögd mellett, jártunk Szentbékkálla mellett a kőtengernél meg a Monoszlón a Hegyestűnél, aztán este lazulás volt hekkel egy büfében meg krémessel a Karolina cukrászdában Balatonfüreden. OMG. Visszamennék nagyon :)
A héten igyekszem visszatérni amúgy a kerékvágásomba a kaja szintjén (több fehérje, jobb szénhidrátok és kevesebb zsír), este meg irány a szokásos lábnap :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm!