Oldalak

2013. augusztus 23., péntek

Rájöttem ám...

...hogy azért voltam totál hisztis meg agyalós, mert már több mint egy hete nem sportoltam. Vááááááááááá!!!
A tegnapi elmaradt a tervekkel ellentétben, győzött az alváshiány. Ma viszont lezúztunk és nyomtam egy átmozgatós, emlékeztetős-visszarázós edzést. Kisebb súllyal magasabb ismétlésszámokra mentem, meg egy-egy körszakaszt is nyomtam. Guggolás, bolgár guggolás, kitörések, merevlábas felhúzás, egy lábas felhúzás, húzódzkodás, lábemelés, kézenállás - azt hiszem ezek voltak. Egy jó kis emlékeztető az izmaimnak, hogy készüljenek a kemény munkára hétfőtől :) Viszont kipróbáltam két új gyakorlatot is, amiket rendszeresíteni fogok (meg több hasonlót bevezetni), mert nagyon jól edzik a törzset: pincérséta meg bőröndcipelés. Ezt még augusztus elején olvastam a törzsedzésről szóló PeregPeti cikkben a metálozott testeken. Törzsedzés rulez.
Na meg a lényeg: vettem végre ugrókötelet!!!! :))) Decathlonban ezerkilencszázé', levágtam méretre. Rózsaszín ofkorz. Úgyhogy mától el is kezdtem kiegészíteni az edzéseimet ugrókötelezéssel, mert kell a változatosság, az állóképesség és az ugrókötelezés=gyerekkor:)) Ma bemelegítéskor kipróbáltam, aztán az edzés végén próbáltam egy 5 perces/5 körös edzést nyomni 30/30 váltásban (intenzív/laza szakasz), hát nem nagyon sikerült :D Totál K.O. lettem a 3. körben :D meg a vádlimnak is új volt a dolog. Amúgy nagy lájk a témának. Most meg szunyaaaaaaaaaaaaa

Ja, ami az agyalást illeti, természetesen már megint az étrend a soros, totál döntésképtelen lettem, hogy mit is kéne csináljak :)))) Alszom rá egyet. Vagy egy párat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm!