Oldalak

2013. szeptember 26., csütörtök

Gyilkosssss 2. nap

Ó MÁJ GÁD! Lehet, hogy holnap egy tollat se tudok majd felemelni vagy épp a telefonomat felvenni (jó kifogás lesz odabent :P), ez a 2. nap brutálra sikeredett. Na de lesz ez majd jobb is. A bicepszemet már most érzem, meg az összes létező hasizmomat :D
Mai menü: 
vállból nyomás 20 kilóval, guggolás 40 kilóval, negatív húzódzkodás és törzsgyakorlatokból 3 féle. 

A vállból nyomást nagyon szeretem csinálni, de eddig csak 15 kilóval toltam NÉHA. Úgyhogy ez a 20 elég jó volt :D A 3. sorozatból nem is tudtam elsőre kinyomni az utolsó ismétlést, úgyhogy azt pici szünet után tettem oda a végére.
A guggolás <3 40 kilóval nem volt nehéz, itt az új technika elsajátításán van a hangsúly egyelőre, ahhoz viszont nagyon jó volt, igyekeztem a megbeszéltek szerint csinálni, pl. "kettétörni" a hátamon a rudat :D
Na a negatív húzódzkodás (lassú leengedés) már nem volt könnyű menet, bár az elején még jól ment, ebből összesen 11 db-ot tudtam csinálni, aztán az ízületeim kímélése miatt nem erőltettem többet.
Végül jött a 3 kör a törzserősítésből - a farmer walk két 20 kilós súlyzóval... OMG! A bal mancsom nem elég erős a jobbhoz viszonyítva, ezen dolgozni kell még szerintem..

Hab a tortán: 5 kör intervallum ugrókötél - mert ájmlávingit! Aztán levezető pihegés és nyújtás. 

ÉS vacsira benyomtam egy sonkás-sajtos melegszendót (rozskenyér, sonka, light sajt), mert megérdemlem.

Reggel meg megpróbálok vérvételre menni.. A héten olvastam: ALWAYS GIVE YOUR 100% except when GIVING BLOOD.  LOL :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm!