Oldalak

2013. november 6., szerda

Felhúzás 60 kg

No, végre elértem egy határt (60kg) felhúzásban, amit már a kezdetektől emlegettünk, hogy meglesz az :) Megint küzdöttem a fogás témával, ha egyszer eljutok addig, szerzek valami ziát... és elmegyek falat mászni, hogy a fogóerőmet kihívások elé állítsam, és mert már amúgy is k.va rég voltam pedig nagyon imádok mászni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az erőt, amit felszedtem (vagy növesztettem:D), hogy tudom hasznosulni a mászásban.
A felhúzásomnak akadt dicsérője is ma a teremben, aki aztán úgy kedvet kapott, hogy maga is csinált pár ismétlést (persze kevesebb súllyal mint én:) ). Egy srác, akinek a kedvenc gyakorlata a guggolás és a felhúzás. Ritka madár ez felénk, úgyhogy örültem:) Mióta zene nélkül edzek mostanában, több interakcióba keveredek lent a többiekkel, ehhez is kellett azért nekem 1 év, hogy így legyen, de aranyos emberek járnak le, úgyhogy ez is csak erősíti az egész edzésnek a pozitív jellegét:)
Kajára odafigyelés megy, bár szerintem ma keveset ettem, reggel laposabb hassal ébredtem, úgyhogy fel is vettem a szexirucit ma, abban virítottam :) jól éreztem magam, na.
Szóval volt ma felhúzás, fekvőtámasz, húzódzkodás és bolgár guggolás + nagyon kevés törzserősítés a végén meg némi kézenállás, mert ahhoz volt kedvem :)
Jutalom: vaníliás fehérjés banánturmix - mert nagyon szeretjük :)

3 megjegyzés:

Köszönöm!