Oldalak

2013. november 10., vasárnap

Guggolás 60 kg!

Zsolti: bocs, nem tudok negatív dolgot írni továbbra sem :D 
Ma PowerBuilder volt a javából. A színem mint a fehér fal, olyan volt, sápadt voltam, rég néztem ki ilyen rosszul :D Sokat küzdöttem, hogy emberszerűnek nézzek ki a tegnapi agonizálós történet után. De az akarás nagyon nagy volt bennem, úgyhogy bele is csaptunk a lecsóba: a munkasorozataimban 60 kilóval guggoltam. Nem ment még sok, de ment egy pár.


E L K É P E S Z T Ő E N 
J Ó
volt
Hullámokban tört rám a boldogság a kocsiban hazafelé (endorfin fuckyeah), szó szerint szárnyaltam:)


A 60kg lélektani határ, mert több mint a saját testsúlyom. Innentől kezd csak igazán érdekes lenni majd a dolog! Szóval én azt mondom, hogy aki csak teheti kezdjen el sportolni és addig ne nyugodjon, amíg nem talál olyat, ami boldoggá teszi. Nekem ez most ilyen :) Sorozatban olyan élmények érnek, mint még soha életemben, kezdve a küzdéssel, a sikerekkel, folytatva az apró "kudarcokon" való túllépésekkel és végül eljutva persze a közös munkáig, amit aztán már igazán el se tudok hinni, hogy mennyire szeretem és mennyire jól működik. Főleg egy ilyen nehéz szériában mint a mai guggolásos, ez mentálisan/lelkileg nagyon sokat adott, nagyon motiváló és ezúton köszönöm itt is :)
Leküzdöttem aztán 18 húzódzkodást pici felugrásból, egy adag vállból nyomást egykezes súlyzóval, és volt egylábas felhúzás is. Zárásként 3 kör "megvariált:)" féloldalas farmer walk jutott, 20 kilós kettlebellel. 
A rehab repertoárom bővült egy légzőgyakorlattal, ráadásul egyre jobban érzem, hogy a dinamikus nyújtásoknak nagyon jó hatása van rám, ugyanis két egylábas felhúzás sorozat között lementem spárgába :D 
Holnapra marad a mozgásmentesség és a k.va sok munka (...). Remélem kedden lejutok a terembe, mert felhúzás lesz soron :)

ps. este kipróbáltam otthon az egylábas guggolást... persze, hogy sikerült :D 

4 megjegyzés:

Köszönöm!