Oldalak

2013. november 19., kedd

Hát majdnem elsírtam magam edzés közben

és nem örömömben, hanem bánatomban :DDD nekem meg mi bajom van??? Jézusom, de rossz kedvem volt! Sőt még most is. Na mindegy. Ez egy ilyen nap volt.
PEDIG
70kg-t felhúztam!!!!!!!!!!! 
Kérdem én:
azt
meg 
hogy????
egyszerűen nem értem!!!!!!!! :))) pedig én voltam ott, én csináltam, de nem tudom felfogni..
és amúgy ettől nagyon boldognak kéne lennem mint múlt héten, ehelyett majdnem sírva fakadtam :D biztos a hormonok :P vagy az a rohadt sok negatív húzódzkodás vette el az élettől is a kedvem :)))) :P bruhaha nagyon utálom, de végig nyomtam a penzumot, nem lehet rám panasz!
A 4 hetes edzéstervemet 3 hét alatt lenyomtam (csütörtökön lesz az uccsó nap)!!!! úgyhogy most egy kicsit vissza is veszünk majd a tempóból :) (persze, ahogy azt én elképzelem........:D)

I can't believe it's happening to me


A kajálásban jó vagyok, következetes vagyok, és minden porcikámon érzem a kedvező változásokat:)

5 megjegyzés:

 1. Futóversenyeken velem is megesik, hogy közben elpityeredek, többször is egy verseny alatt. Ha kemény egy testmozgás, néha hormonálisan is bekavar...feltéve, hogy előtte nem volt szar kedved, mert akkor nem azért... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. amúgy nem volt korábban szar kedvem, mondjuk fáradtabb voltam, mert egyből munkából mentem és általában akkor megyek edzeni, amikor a tegnapi edzésem véget ért :D szóval maradnak a hormonok meg a nyűgösségem :P

   Törlés
 2. Nálam is van ilyen, én ma voltam síros hangulatban és végül be kell látnom, hogy megviselt a tegnapi edzés. Gondolkozom ilyenkor, hogy mi lesz legközelebb, jaj, nem kéne-e inkább kihagyni, de mire oda jut az ember, teljesen fitt és éber és tudja nyomni... főleg, hogy az egyre jobb eredmények is arra sarkallják... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. így van!! én ma reggel megint rájöttem, hogy a pihenés mennyire fontos. Nekem a csütörtöki edzésem volt nagyon intenzív, de mivel rohadt jól esett, közben nem is érzékeltem, hogy mennyire lefárasztott. Csak másnap voltam kicsit hulla :D Nem ér véget az edzés azzal, hogy abbahagyod és hazamész, a megfelelő regenerációt testi-lelki szinten egyaránt meg adni magamnak, ami akár 1 teljes nap + egy jó kis alvásnyi idő is lehet (pláne munka mellett).

   Törlés

Köszönöm!