Oldalak

2013. december 10., kedd

A crossfit kurvajó!

Ja, nem, nem az. Mármint ahogy eddig láttam hogy csinálják, úgy biztos nem. Görbe hátak, ide-oda mozgó tagok, ráadásul mindenből 1000 ismétlés, hogy garantált legyen a sérülés! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Maradok Zsoltnál :)

Viszont kiegészítésként ma ismét street workout edzésen voltam, a guggolást csütörtökre halasztottam. Pedig nem voltam nagy formában, de összeszedtem magam és elzúztam. A társaság nagyon kellemes, meg a hely is cuki, leszámítva azt, hogy szakmailag egyelőre nem láttam olyat, ami miatt ajánlani tudnám. A mi edzésünk persze jó, arra nincs panaszom :)

Kiderült, hogy tudok:
- egész jól kézenállni akár szabadon is!!!!! A múltkor mutatott trükk sokat segített. Még sose ment ilyen jól!!
- hídból hídba állást csinálni!!!!! :)) múlt héten még nem sikerült, de már ráéreztem és megy, az erőből nincs hiány.

Tanulom a zászlót továbbra is.

Az este egyetlen negatívuma, hogy híd gyakorlás közben egyszer beb.sztam a homlokom a fém bordásfalba, úgyhogy faszályosan nézek ki egy púppal a fejemen.. Jegeltem már vagy másfél órát, ráadásul holnap ügyfelek előtt kell megjelenjek és még céges karácsonyi party is ígérkezik, ahol gondolom még fotók is készülnek majd, szóval annyira jókor történt mindez:D nem mintha bármikor is történhetne jókor egy ilyen. Amúgy nagy gáz nem volt, nem is szédültem meg, pedig kongott rendesen a rúd.. Kemény csaj vagyok, most már szó szerint metálozott :DDD A lelkesedésem ettől függetlenül töretlen, nem voltam a koncentrációm csúcspontján az volt a baj, legközelebb jobban összpontosítok.

2 megjegyzés:

 1. Már csillog a metálborítás ! :)
  kikhez jársz SW-re? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ;)
   Jakus Levi tart órát a Hannibal Cross Gymben

   Törlés

Köszönöm!