Oldalak

2013. december 29., vasárnap

Bizakodás és lelkesedés ezerrel

Az elmúlt 3 hónap közös munkája alapján nagyon kíváncsi voltam, hogy az új 4 hetes edzéstervben milyen finomságok várnak majd rám, és nem is kellett csalódjak! Tényleg imádni fogom az új szisztémát :)
Az ünnepek + az ünnepet követő 1 napos pihenő kellő energiával és lelkesedéssel töltött fel a tegnapi THOR-os edzéshez.
Az új edzésnapjaim a következőképp fognak kinézni:
1. "HFSW" blokk (high frequency strength workout), ahol a kedvenc gyakorlataimat végzem majd viszonylag gyors pörgésben, egyfajta "bemelegítésként", több körben. Guggolás, húzódzkodás, fekvőtámaszok, TGU. Masszív szeretet :D
ezt követik az
2. erőgyakorlatok: zsámolyra/padra guggolás, fekvenyomás, pendlay evezés és a kihagyhatatlan deadlift. Jóság ezerrel. <3
végül pedig egy kis anyagcsere-élénkítés, avagy 
3. HIIT, 4 gyakorlattal 3-4 körben. Imádom <3
Az egyes edzéshetek terhelése fokozatosan nő, ill. változik majd.

A tegnapi edzés is kicsinált rendesen :D Zsolt végre örülhet, hogy szenvedni lát, mert amúgy nem nagyon szoktam :) Egy pici negatívum, hogy sajnos meghúztam a jobb combomat felül, és estére már az egész jobb csípőm környéke fájt, mert kompenzálni próbált a testem járás közben és máshova esett a terhelés. Szerencsére egy kis kence, masszír meg az éjszaka jó hatással voltak rá, szóval remélem nem lesz tartós a dolog.

Nagyon-nagyon ígéretesnek ígérkezik az egész, és mindenemmel azon leszek, hogy nyomjam, ahogy csak tudom :) Minden porcikám, testem-lelkem, azt kívánja, hogy kihozzam magamból a legtöbbet (egyre többet), amit csak lehet, és ezek az edzésnapok és az egész terv is pont így vannak felépítve, szóval nagy-nagy szeretet és hála a mastermindnak :)))

Mert az izzadtság a bajnokok parfümje. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm!