Oldalak

2014. január 26., vasárnap

2 nap totális pihi

Ma reggel a kíváncsiság kedvéért mérlegre álltam: 57,0 kg-ot mutatott. Ami még ennél is izgibb viszont, hogy méredzkedtem! Aztán megnéztem a korábbi feljegyzéseimet. A novemberi értékeimhez képest is jelentősek a változások, de ami még jobb, hogy tavaly nyáron volt, hogy 56,5 kg-t mutatott a mérleg, ám ahhoz képest, hogy most fél kilóval több vagyok, a combom, a fenekem 2-3,5 cm-rel, a csípőm 4 cm-rel, a hasam 2 cm-rel, a hátam 2 cm-rel keskenyebb. Meg hát úgy alapvetően változott a formám is. Egyszóval alakulok, változok és ez jó dolog! :) A mérleg továbbra sem minden.

Ma elvileg úgy volt, hogy megyek edzeni, de ahogy elkezdődött a nap egyre inkább azt éreztem, hogy nem... egyszerűen egy porcikám se kívánta. Elfáradtam, szükségem volt még egy nap pihenőre. A vállam örül neki a legjobban. Annak mondjuk több nap pihenő se ártana meg.Kajában detto.
A reggelim még a szokásos fehérje alapú volt (túrókrém zöldségekkel), aztán egyre inkább éreztem, hogy ma nem az a nap lesz, amikor ragaszkodni akarok a pihenőnapi ch-mentességhez. Aztán az ebédnél - hát finoman fogalmazva - nem tartottam magam a diétához, leginkább ami a mennyiségeket illeti. Eleve, az ebéd egyszerű vasárnapi volt, ami után még elpusztítottam néhány finom házi sütit is:) (cuk.mentes, túrós pite). Nagyon finom volt.
Nem, egy pillanatig sem bánom - ezt pedig nem azért írom le, hogy bizonygassam, hanem, hogy megmutassam, hogy így is lehet. Egyszerűen úgy éreztem, hogy több frusztrációba hajtanám magam azzal, hogy tiltakozom a testem jelzései ellen, mintha elfogadom, hogy ez egy ilyen nap, nem ma váltom meg a világot. Így teljesen nyugodt vagyok magamban. A jövő hétre már be van spájzolva a kaja a mélyhűtőbe, úgyhogy minden adott a jó folytatáshoz. Különösen, hogy a lassú, de biztos eredmények motiválnak is :)

2 megjegyzés:

  1. Ha azt érzed,hogy több kaja kell és nem csak azért,mert "unatkozol",akkor bizony több kaja kell. Én napok óta kesudióra ácsingózok,de mindig elfeljtek venni. Tuti "zsírhiányom" van:) asszem van itthon peanutbutter....hmmmmm.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaja, pontosan ezt éreztem, ezért sem csináltam belőle akkora ügyet, inkább ettem :D peanutbutter <3 ahhhhhhh nincs is jobb annál ;)

      Törlés

Köszönöm!