Oldalak

2014. január 16., csütörtök

Belekezdtem a 3. hétbe

De még hogy! Kíváncsian vártam, hogy a terhelés növekedése milyen hatással lesz rám, és nem is csalódtam:) A pörgetők végén pihegtem rendesen.
5 sorozat volt az alábbiból:
- guggolás 55 kilóval
- 1 húzódzkodás
- fekvőtámaszok 5 kilós tárcsával a hátamon - nagyon badass feeling
- török felállás (hogy ne mindig csak rövidítésekben beszéljek) - 17 kilóval!!!! Küzdöttem rendesen, hogy meglegyen, de végignyomtam őket!:) Büszke voltam magamra nagyon.

Szösszenet. A húzódzkodásban találtam ma meg a kis motivációmat, amit az élet minden területére rá tudok húzni (jó szokásomhoz híven :D). Odaálltam az állvány alá és mindig azt éreztem, hogy nagyon magasan van (én pedig nagyon pici vagyok), és hogy nem tudom, hogy képes vagyok-e rá. Nem hittem magamban 100%-ig. Aztán belekapaszkodtam a rúdba, összeszedtem az erőmet és végül minden körben gond nélkül felhúztam magam. Túlzás nélkül mondom, hogy csodálatos érzés képesnek lenni erre. Vannak gondolatok a fejemben, amik kapcsán ugyanezt érzem. Nem bízom magamban eléggé, hogy képes vagyok megcsinálni. Aztán amikor összeszedem a bátorságom, az erőm és megpróbálom, az esetek többségében sikerrel is járok. Jobban kell bíznom magamban, na :)

Ma az erőgyakorlat box squat, azaz dobozra/step padra guggolás volt 55, illetve 57 kilóval, 5 sorozatban. Kifejezetten örültem az alacsony ismétlésszámnak :D 

Aztán a pörgetők. A 2. hét végére már kezdtem azt érezni, hogy javult az állóképességem, mert már nem fáradtam el annyira, mint mondjuk az 1. héten. Szóval nagyon jól van kiszámolva a terhelés növekedés ebben is, mert már rámfért egy kis extra. Most a köridőt növeltük 10 hosszú, kínszenvedős másodperccel :D Hát mit ne mondjak, megint kapaszkodnom kellett rendesen, hogy végigcsináljam az adagot :D Jóóóóóóóóságos lesz nagyon!

Az utolsó kör után 2 kézzel kellett fogjam a telefont, hogy ne remegjen :D
Hazaérve egyből a konyhában kezdtem, alig vártam, hogy megcsináljam a kis kajámat: zabpelyhes-fehérjés mini banánpalacsintákat sütöttem, amiket megszórtam végül kakaóval és fahéjjal. Nagy betűs Mennyei lett, nem spóroltam az adagon se :)

Az étkezésem egyébként ma így alakult:

Reggeli: kávé tejjel, füstölt pisztráng zöldségekkel
Délelőtt: 1 adag fehérje
Ebéd: csirkemell vegyes salátával (saláta, uborka, paradicsom, hagyma, olívabogyó, kesudió)
Délután: némi házi csirkemájkrém (<3), kávé tejjel
Edzés előtt kb másfél órával 1 doboz cottage cheese édesítővel
Edzés után: banánpalacsinták, házi mogyoróvaj, maradék csirkemájkrém bepuszilása

Összességében ettem ma kb. 100 g szénhidrátot, 69 g zsírt és 172 g fehérjét (1706 kalória)

Az elmúlt pár napban amúgy nagyon pozitívak a tapasztalataim az étkezés kapcsán, minden szinten rendben vagyok és a pocim sose volt még ilyen lapos azt hiszem. Szóval bízom benne, hogy alakulok :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm!