Oldalak

2014. február 20., csütörtök

Indiai "chicken tikka masala" kesudióval


Hozzávalók:
50 dkg csirkemell
1 fej hagyma
fél doboz Cocomas kókuszkrém
50 g (egy marék) kesudió
tikka masala fűszerkeverék

A hagymát egy evőkanál kókuszzsíron megfonnyasztottam, majd a fűszerkeveréket rászórtam és egy-két percig azt is pirítottam. Erre jött aztán a hús, amit sóztam, majd fehéredésig sütöttem. Mellé dobtam a kesudiót, egy kicsit együtt pirult még a hússal. Végül egy fél doboz Cocomas-t vízzel kétszeresére hígítottam és ezt öntöttem a csirkére, ment bele még egy pici só, majd ebben főtt még kb. 15-20 percet, amíg szépen besűrűsödött. 

Köretként rizst és/vagy naan kenyeret ajánlok :)

Eredeti bejegyzésem, az életmód blogom facebook oldaláról származik


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm!