Oldalak

2014. március 14., péntek

Na fiúk, fel van adva a lecke! :)

Őőőőőőőőő.. kezdeném először is azzal, hogy ugye most kb. 3 napos pihenőt terveztem... Csodák csodájára azonban, a szerdai edzés után másnap nagyon kipihent és friss voltam, és bár ma elkezdtem azért érezni egy-két helyen, hogy két nappal ezelőtt volt egy jó kis edzésem, mégsem éreztem magam fáradtnak. Sőt, ahogy telt a nap, elkezdett motoszkálni a fejemben a gondolat, hogy mi lenne, ha ma mégis lemennék edzeni?! Az érzés a délután folyamán egyre csak erősödött, aztán este egyszer csak eldöntöttem, hogy na akkor tényleg le is megyek, nem bííííííííírom ki edzés nélkül :) Dübörgő zenét akartam a fülemben hallani és érezni a pörgést.

A mai menü a stress week, azaz az aktuális program 2. hetének 2. edzése volt, deadlifttel főgyakorlatként. A kitűzött edzésszériák 62,5 kg-val, 67,5 kg-val, végül pedig 72,5 kg-val mentek. A cél az volt, hogy a 72,5-ből csináljak legalább 3-at, plusz még annyit, amennyi megy. Rákészültem rendesen, felspannoltam magam, tényleg az agyam legmélyebb bugyraiban is dübörgött a zene :D, meg is lett az eredménye:

Fiúk, fel van adva a lecke! 72,5 kg-val 7db!!! ismétlést tudtam végrehajtani :)) Eszméletlen felszabadító érzés volt, a 7. ismétlésért megküzdöttem ám emberesen, beleadtam az egészbe anyait-apait. ÁLLAT volt.


Büszke is vagyok magamra, mert aztán kaptam a fiúktól a teremben az elismerést rendesen, nagyon jól esett. Kérdezték, hogy versenyre készülök-e, nem akarok-e versenyre menni, nagyon szépen csinálom a gyakorlatokat, és amúgy az egyikük azt mondta, hogy be tud ajánlani egy öreg róka edzőhöz szívesen, csak szóljak. Nahát hogy mik vannak ;) Az embert mindig érik ilyen kellemes meglepetések és ez annyira jó :) Amúgy persze, megfordult már a fejemben a verseny gondolata, bár még kicsinek érzem magam hozzá egyelőre. Aztán persze ki tudja mit hoz a jövő..? :) 

Az biztos, hogy nyomom tovább ezerrel, abban nincs hiba. Volt ma még fekve nyomás 37,5 kg-val, húzódzkodás gyakorlás, fekvőtámaszok 7,5 kg-val a hátamon, evezés 40 kg-val, meg némi side plank. Sajnos a befejező farmer walkos csodakomplex-re már nem volt időm :( (<-- ez egy nem őszinte szomorú szmájli :D)

Szóval nagyon jól sült el a mai alkalom, jól esett.... MÁR MEGINT jól esett testi-lelki szinten. Imádom.

Az étkezés jól ment ma is, tegnap is, de a következő pár napban lesz némi kilengés, mivel szülinapom jön és nem fogom magam vissza ha tortaevésről lesz szó :D nyamiiiiiii 

3 megjegyzés:

 1. Tudom, hogy most az erődet, fejlődésedet illene dícsérnem (ami azt illeti, attól is paffon vagyok), de ami igazán lenyűgöz, az a dögös új séró...ez a szín egy telitalálat!! Csupa láng, csupa szenvedély szín egy pontosan ilyen lánynak!!!! Számomra ez sokkal inkább Te vagy!!! :) <3 <3 Imádom! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. én is csak arra tudok koncentrálni :)))) eszméletlen!!!!!

   Törlés
  2. Köszönöm Veroca, most totál meghatódtam ám, még senki nem mondott nekem ilyen szépet! :'))
   A hajamról egy külön bejegyzést kéne írni....... :D Nagyon ösztönös szinten mozgat meg, de tényleg :)

   Neked is köszönöm Angi! :)) nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni mindenkinek :D :D

   Törlés

Köszönöm!