Oldalak

2014. július 24., csütörtök

Lazítok

A héten beszüntettük Zsolttal az előző edzéstervet és most nem is kezdünk újat. Hamarosan szabira megyek, addig már nincs értelme. Így most teljes testes átmozgató edzéseket tartok csak, egy-egy főgyakorlattal, swinggel meg pörgetőkkel.

Ami újdonság tehát, hogy tegnap elkezdtem megtanulni a SWING-et juhhhúúúúú :) Nem mondom, hogy egyszerű, sőt. Talán pár óra gyakorlás és már menni is fog rendesen :D Már most sem olyan elkeserítő az eredmény, szerencsére. 12 kg-s kettlebellel gyakoroltam. Azt érzem, hogy ez sokat hozzá fog tenni a deadliftemhez is, mert ebben a mozgástartományban vannak hiányosságaim.

Egyébként meg rohadt meleg van lent a teremben reggelente, nekem ez ront a teljesítményemen. De mindegy, túlélem. Valahogy. Örülök, hogy tart még a nyár (:

A swingen kívül volt még tegnap guggolásom 5x5 sorozat 55, ill. 50 kg-val, meg pörgetőm, 3 kör: fogantyún fekvőtámasz, TRX evezés, TRX térdbehúzás (érzem is a kis hasizmaimban), végül kötél FHB (földhözb.szás, becses nevén power rope). Leizzadtam, elfáradtam, jól esett.

Mai mottóm :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm!